dimecres, 8 de setembre del 2010

...I la ruta completa (incloent Barcelona)


Doncs ja ho tenim aquí: la ruta completa incloent el passeig per Barcelona.

Ruta 11S

Un breu resum (i estaria bé que tothom que vingui tingui una mica present com ha d'anar): Entrarem pel lateral de la diagonal i un cop incorporada la gent del punt de trobada de la gasolinera del Racc seguirem fins a Passeig de Gràcia. També pel lateral.

Agafarem Aragó fins a Plaça Espanya (on li podreu donar l'últim adéu i desitjar-li unes vacances ben llargues i ben lluny), ens donarem el gust d'anar pel mig de la Gran Via fins a Plaça Tetuan on agafarem el lateral per poder baixar per Marina fins a la Ronda litoral (per poder observar així l'Hotel Arts i la Torre Mapfre). Seguirem pel lateral (sense entrar) de la ronda litoral fins a Pla de Palau i allà anirem a donar la volta a Colom. Anirem i tornarem pel moll de la fusta perquè tots els turistes sàpiguen què s'hi cou aquí.

Passarem per davant de l'Estació de França, Ciutadella (ple com un ou per l'acte institucional que s'hi estarà fent dins) i pujarem per Lluís Companys per girar a André Malraux on trobarem tota una vorera per aparcar motos. Òmnium Cultural ens ha confirmat que tindrà 2 barres plenes de cervesa a l'Arc de Triomf per assedegar les nostres goles.

La Guàrdia Urbana de Barcelona està informada del recorregut i de la nostra finalització a André Malraux. Hem intentat reservar la citada zona d'aparcament de motos (hi deuen cabre unes 70 motos) però ha estat impossible en una data d'aquestes característiques. Per tant, hi haurem de posar imaginació. ;-)

Les policies locals de Vic, Manresa, Igualada i Vilafranca del Penedès estan al corrent del nostre recorregut. Les hem informat com a acte de deferència donat que una ruta en moto com aquesta tampoc no necessita cap permís especial, ja que ni requereix tallar trànsit, ni acompanyament, ni res de res. La comissaria dels mossos de Vic també ens va informar que no calia que gestionessim cap tipus de permís mentre respectessim les normes de trànsit.

2 comentaris:

  1. a Igualada es passa per fora la ciutat, no seria millor creuar-la pel centre?

    ResponElimina
  2. ho valorarem un cop fet. Aquest any ho farem així.

    ResponElimina