dissabte, 30 d’abril del 2011

Ahir vam celebrar l'assemblea extraordinària del Motards Independentistes, va ser una assemblea que va servir per escollir el nou President i la Junta, l'important però, no va ser l'elecció de aquests càrrecs, l'important de debò va ser veure el grau de compromís que hi ha tant en la "direcció" com en els socis.

L'assemblea va servir per veure les coses positives que s¡ havien fet i les coses que cal rectificar, així que vam decidir prèmer fort el gas per continuar creixen com associació. De les decisions més importants us podem destacar les següents:

S'ha creat una comissió per redactar els estatuts de l'associació.

S'editarà un full on s'explicarà que tindrà una breu explicació sobre qui som i que fem els Motards Independentistes, aquest full també tindrà un parell de fotos de les sortides fetes i les adreces de correu, facebook, twitter i blog.

Tots els socis rebran un correu resumin les decisions presses per la Junta.

Totes les sortides tindran un cartell fet en PDF que serà enviat per correu electrònic entre els socis i simpatitzants per què puguin imprimir-los i distribuir entre els seus contactes, botigues, associacions, ...

Us emplacem a tos i totes a que ens ajudeu a fer ressò de la nostra associació i que entre tots aconseguim fer que Motards Independentistes possi el seu granet de sorra per fer realitat el somni de la llibertat del nostre País

Visca la terra lliure !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada