dimecres, 1 d’agost del 2012

ESBORREM LA FRONTERA

Bé com ja hem anat dient per altres canals, ja tenim la propera sortida a punt, serà el proper 19 d'agost i organitzem una columna per anar des de Puigcerdà fins a La Jonquera per participar a l'acte que organitza l'ANC d'"Esborrem la Frontera".

La ruta recorrerà les terres de la Catalunya Nord, passarem per la Guingueta D'Ix, Mont Lluís i pararem a dinar a Prades, després seguirem cap a Thuïr i ja anirem a buscar la carretera nacional que ens portarà fins a la Jonquera.

La hora de sortida de Puigcerdà és a les 11:30, recordeu venir 10 minuts abans per omplir el dipòsit ( la benzina a la Catalunya Nord és molt més cara), hem d'estar a Prades a les 13:00 per dinar, el preu del menú és de 10 E ( no és obligatori dinar, si voleu portar alguna cosa vosaltres també es pot fer, encara que no podrem compartir taula). A la Jonquera llegirem un manifest propi i participarem del acte que han organitzat conjuntament l'assemblea del Empordà i la de la Catalunya Nord.

Perdoneu per el retard a publicar-ho aquí, però entre la sortida del 11, la del pi de les 3 branques i aquesta no donem a l'abast. Esperem que sigui l'últim cop i intentarem publicar la de la sortida del 11 de setembre aquesta mateixa setmana.

Bé esperem veure’ns el proper diumenge 19 a Puigcerdà i sinó a la sortida del 11.

Salut, benzina i independència

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada